FELHÍVÁS!

Weiner Optika

FELHÍVÁS...SEGÍTSÉG...

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a segítségünket szeretnénk felajánlani!

- A WEINER OPTIKA 2020. március 16-tól a lehetőségeihez mérten segíteni szeretne azoknak a szemüveget viselő embereknek, kisnyugdíjasoknak, rászorulóknak, akik a "járványhelyzet" miatt kiköltekeztek, elhasználták az esetleges pénzügyi tartalékaikat, hogy:

- részükre vállaljuk, hogy INGYENESEN készítjük el szemüvegüket, szemüvegeiket amik az alap éleslátás biztosításhoz szükséges!

- MUNKADÍJAT NEM SZÁMÍTUNK fel, az alap szemüveglencséket INGYEN biztosítjuk

- készleten lévő elfekvő kereteinkből INGYEN választhatnak!

KÉRJÜK, amennyiben környezetében, szomszédságában tud olyanról, akinek ez segítséget jelenthet illetve korából adódóan otthoni tartózkodásra van kényszerülve, tájékoztassa ŐT ..és amennyiben Önnek, neked lehetőséged van arra, hogy elhozd OPTKÁNKBA, akkor kérünk, hogy EZT TEDD MEG!

- A helyhez kötöttség a bezártság könnyebben elviselhető, megélhető, ha közben lehetőséged van arra, hogy megfelelő módon informálódni tudj a MÉDIÁN keresztül arról, hogy mi is történik a környezetünkben! Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy élesen lássuk, amit nézni szeretnénk, amit el szeretnénk olvasni. Ehhez a lehetőséghez szeretnénk hozzájuttatni azokat, akiknek ezekben a nehezebb időszakban már NEM MARADT forrásuk új szemüvegük, szemüvegeik elkészítéséhez!

- A WEINER OPTIKA fokozottan figyel arra, hogy a vírus terjedésének "megálljt" parancsoljon, illetve lelassítsa azt, így OPTIKÁNK az eddigi maximális higiénia biztosítás mellett az alábbi intézkedéseket vezette be:

- naponta többszöri, alapos szellőztetés a közösségi tereinkben

- naponta többször fertőtlenítjük az eladótérben lévő pultokat, székeket, tükröket és ez vonatkozik a kereteinkre és bemutató eszközeinkre is!

- rendszeresen fertőtlenítjük a vevőink által érintett kilincseket, korlátokat és mosdócsapokat!

- lehetőségeinkhez mérten kézfertőtlenítőt helyezünk ki használatra és KÉRÉSÉRE MASZKBAN szolgáljuk ki!

KÉRJÜK, amennyiben szeretne segíteni, információnkat juttassa el azoknak, akiknek ez TÉNYLEG NAGY SEGÍTSÉGET jelenthet.

A WEINER OPTIKA Baján a Táncsics u. 7 szám alatt található..vagy ha így könnyebb: a Bácska Áruházzal szemben állva a bal oldali utcában, az ÉNEK-ZENEI sulival szemben, a "régi" PONGÓ fotó mellet vagy a mostani KARIBU üzlet mellet ..vagy simán csak az ügyvédi irodák utcájában...

KÖSZÖNÖM, ha idáig jutott, jutottál az olvasásban:)

Köszönettel: Weiner Tamás