Rólunk

Weiner Optika

Weiner Optika

Optikánk 1992 óta működik és teljes mértékben önálló és magyar tulajdonú. Megalakulásunk óta folyamatosan arra törekszünk, hogy vásárlóinkat a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki. Üzletpolitikánk alap mottója a teljeskörű igényfelmérés és az azt követő maximális vevőközpontú tájékoztatás illetve értékesítés.

Célunk, hogy vásárlóink az igényeiknek és a lehetőségeiknek megfelelő látásjavító eszközt viseljenek. Üzletünkben gépeinket, műszereinket, berendezéseinket folyamatosan fejlesztjük, ezzel is biztosítva a legmagasabb minőségi elvárásoknak való megfelelést. Képzett szakembereink szem előtt tartják az egyedi igényeket és elvárásokat.

Honlapunk az optikai szakmában lévő termékek, elnevezések bemutatása, ismertetése mellett nyújt tájékoztatást. Üzleti kapcsolatban állunk az optikai piacon jelenlévő partnerekkel, gyártókkal így biztosítva vásárlóinknak a legszélesebb kínálatot és választékot. Szemüveglencséinket, kontaktlencséinket csak minősített és ellenőrzött partnerektől rendeljük.

Üzletünk tagja az Első Magyar Optikus Zrt.-nek, melyről bővebben a www.latasszakerto.hu oldalon tájékozódhat.