Termékek

Szemüveglencsék

A szemüvegvásárlás egyik legnehezebb momentuma a megfelelő szemüveglencse típusának és felületvédelmének a kiválasztása. Természetesen ebben a feladatban vásárlóinkat nem hagyjuk magukra…. Szakképzett kollégáink teljeskörű információkkal segítik Önt abban , hogy az elvárásainak teljes mértékben megfelelő szemüveglencse kerüljön szemüvegkeretébe így biztosítva a maximális látáskomfortot. Szemüveglencse beszállítóink: HOYA, ZEISS, ESSILOR a teljesség igénye nélkül.

Tovább


Szemüvegkeretek

A szemüvegvásárlás legizgalmasabb része a megfelelő keret kiválasztása.. Optikánk kiemelten fontosnak tartja, hogy a különböző vásárlói igényeket is ki tudja elégíteni. Teljes kínálatunk megközelíti az 1000 db –ot , ezzel lehetőséget biztosítva arra, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő keretet, mint megjelenésben, mint árban. Folyamatosan változó kínálatunkat üzletünkben és nem honlapunkon tekintheti meg.

Tovább


Napszemüvegek, napvédő lencsék

A szemüvegviselés problémái között gyakran szerepel az, hogy viselőjük miképpen tudja védeni szemét az erős fényviszonyok között… Kiemelten fontosnak tartjuk a napsugárzás káros hatásai miatt a fényvédelmet. Optikánk teljes kínálatot biztosít a színezett napvédő lencsék, polarizált lencsék és fényre sötétedő lencsék tekintetében is. Megoldással tudunk szolgálni arra is, hogy meglévő szemüvege egyben napszemüvege is legyen.

Tovább


Kontaktlencsék, ápolószerek

Optikánk tevékenységi köre kiterjed a kontaktlencsék és ápolószereik forgalmazására is. Kínálatainkban megtalálhatóak a napi a havi és a kiterjesztett viselési időszakra használható kontaktlencsék is és természetesen a tisztításukhoz használható ápolószerek is.

Tovább


Kiegészítők

A szemüvegeket, napszemüvegeket megfelelő módon óvni és tisztítani is kell. Üzletünkben megtalálhatja az ehhez szükséges tokokat,láncokat,tisztítófolyadékokat és tisztítókendőket is. Ezen kívül kínálatunkban szerepelnek még a nagyítók is.

Tovább